Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.04.2017., 18:29   #28293
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Kako večina ovdje pljuje po ovlaštenim servisima ili samo kuka kako su preskupi... jedan drugi pogled, odnosno moj

Istovari se za novi auto 100, 150 ili 200 k kn, kupi se auto sa preširokim i dva cola prevelikim kotačima pa se kuka kako su gume skupe, (najčešće) jednom godišnje treba otpeljati auto na servis pa je i on preskup jer deru na ulju, filterima i radnom satu...

... i onda se štedi na čemu? Sigurnosti kupnjom jeftinih guma i servisima kod "Mehe" u dvorištu

Auto je potreba, ali potreba koju treba zadovoljiti prema mogućnostima, a ne što će susjed reći i tako je sa servisom. Kolega je približno u isto vrijeme kupio Mazdu 323 DITD. Prve dvije godine je obavljao servis u ovlaštenom, a poslije gdje stigne... ja svog vozim dan danas nakon 13 godina i auto je utegnut do zadnjeg šarafa, a njegov se raspao nakon 7 godina i od onda je promijenio još tri polovna (jer više nije imao za novog) sa kojima se barem mjesec dana godišnje ne koristi jer su na popravku... i sad, tko je od nas dvojice uštedio i čiji su servisi skuplji?

Da se razumijemo, nisu ni u ovlaštenom mehaničari nepogrešivi (dva puta su mi napravili propust u redovnom servisiranju/otklanjanju kvara) ali sam preuzevši auto rekao to ne valja i uzeli su odmah auto natrag i dali svoj zamjenski dok ne srede propust... ja mobilan, oni os sad svom trošku sredili auto uz ispriku na kraju i sve OK. Da li je tako i kod Mehe na dvorištu?
bertone je offline   Reply With Quote