View Single Post
Staro 10.04.2017., 14:50   #1690
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Kao i obično, nemaš pojima o čemu se priča i trabunjaš van teme i konkretno jednosmisleno napisanog posta.

Stvar je u tome što kad sam rekao da Xiaomi nije uređaj za SVAKOGA jer NE RADI out of box kako se spada te netko tko nije sasvim tehnički pismen po tom pitanju, dobio sam odgovore kako vaše bake, tete, strine koriste out of box Xiaomi mobitele i kako nitko nema nikakvih problema te sam etiketiran kao Xiaomi hejter jer ih zbog ovakvih stvari ne preporučujem ljudima koji mobitel imaju na principu "puni i vozi".

A kad se pojavi jedan kolega popust santosa koji ima problema sa nekoliko uređaja, maltene što ga ne prozovete neznalicom i luđakom jer sigurno su uređaji dobri, samo nisu za njega i njegovu familiju, dok nešto vremena do tada, to su bili uređaji za bake i djedove.

Na kraju, sad si rekao ono što sam ja rekao nebrojeno puta do sada.

I onda još ubacimo izjavu "meni se danas resetirao S7" kao reply na santosov post o problemu koje ima sa Xiaomijem.

Netko tko čita ovu temu sa strane fakat dobija dojam da su neki ovdje na platnoj listi. A ti imart mi sad opet reci da sam hejter, nakon što smo ustvrdili činjenično stanje o navedenom brandu da nije za svakoga i nije za OOB korištenje.

Niš osobno protiv tebe. Daj malo čitaj. Ispadne da se ipak slažemo oko mnogočega

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote