Citiraj:
Autor Drug Brko
Čim sam vidio domenu @hotmail.com, odmah mi je laknulo jer to uljeva povjerenje 
Ko ona budala što je tražila ASRock da mu pošalju neki top model ploče jer je on dio PCEkspert tima, a zahtjev je radio preko @gmail.com maila
Dakle, to nije EU garancija nego "EU" garancija. Strašno. Sve je super dok radi. Kad krene kenjat, kreću problemi i glavobolje.
Toliko i o ozbiljnosti Grossoshopa. Nisu u kadru ni svoj mail server imati.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
|
telefon se ipak salje u Italiju na popravak a ne u Kinu ako si na to mislio..
imate na TK iskustva s garancijom, nakon problema sa povecanjem cijene slanja je sve proslo u redu..
Uvijek su se javljali, nekad prije nekad kasnije ali jesu..
@santos pitaj ih da posaljes telefon u IT o svom trosku, dvojici su vec dospustili (oko 100 kuna HP ex) pa ne vidim zasto nebi tebi.. poslije placas 25€ povratak na tvoju adresu..
Sto se tice domene maila, nisam strucan ali kakve veze preko cega se ima mail ako se uredno odgovara??
Uglavnom za 50€ se dobije podizanje telefona na vasoj adresi od strane Fedexa, slanje za Italiju, popravak i naknadno slanje vama doma..
Naravno da je popravak besplatan, placa se samo slanje koje je skuplje nego kod drugih.. Napisao sam to svugdje di sam mogao pisati i vecina je upoznata..
Ako vas jos sta zanima pitajte.. Trenutno su u velikim problemima zbog zadrzavanja posiljki na FRA carini i cudo je da su ti ovako brzo dogovorili @santos..
Sent from my LEX720 using Tapatalk