Nisam imao problem s tim tabletom ali sam imao problem sa drugim tabletom iste firme (Ionik), kupio sam stari model (TW 1/16gb) iz 2015. prije ovog te na njemu nije radila kamera, kada je ažurirao Windows 8.1 više nije radio touch itd. No dobio sam povrat para te trgovine i sada kupio u Linksu noviji model.
Firma je u stečaju tj likvidaciji, rasprodaje imovinu a Links kupio valjda kontejner tih tableta
Na Amazonu se prodaje za 175 eura.
Ima jednu negativnu ocjenu jer ne može dobiti tvrtku na telefon, obrisao je particiju, a ne može doći do drivera. Sva sreća pa sam ja sve ispravne sada uploadao.
To kod ovog W1051 modela nema, sve radi beskprijekorno (pa i kamera), brz je, HDMi odlično prebacuje, tipkovnica mu je baš fora itd.
Stavio sam u temu i drivere ako kome budu nedostajali.
To je kao da si prije imao Golf dvojku kojemu je benzin curio te se nije palio pa si kupio Golf VII koji je sasvim solidan model a povoljno si ga i platio. Ne znači nužno da je i novi model loš.
Uglavnom za te pare po karakteristikama ne možete naći jači tablet a ako vam bude DOA imate 24mj jamstvo i MR servis kao ovlašteni.