Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 08.04.2017., 21:46   #1954
elzel
Premium
Moj komp

elzel's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Ovaj mali dojam slušalica Bluedio H+ pišem za nezahtjevne korisnike, ali i za one koji imaju dobre žičane sluške, a možda bi kao druge htjeli bežične.
Svoje sam kupio na GearBestu na flash saleu za 21 dolar, iznos manji od 22eur, pa se ne plaća PDV. Dakle, stajale su me cca 153kn i prezadovoljan sam njima, koristim ih oko tjedan dana. Imam Sennheiser HD 212Pro koje imaju, kao i Bluedio H+, jaki bas.
Bluedio H+, H, T2, T2+ su imaju iste drivere (57mm), samo se razlikuju u izvedbi; T2 i T2+ su sklopive, a oznaka + i kod T2 i kod H znači da imaju ugrađen FM radio i player micro SD kartice.
Čitao sam kaj ljudi o tim slušalicama pišu na različitim mjestima na internetu, i svugdje su dojmovi odlični, neki govore da su "kraljevi" čak u rangu do 100$. Moj dojam je da su slušalice vrlo dobre, zvukom sam se i sam ugodno iznenadio i uopće ne zvuče ko neki jeftilen za 20$. Toplo preporučam onima koji vole muziku za koju je bitan bas, ko kupi sigurno se neće razočarati i sigurno će se iznenaditi kvalitetom zvuka s obzirom na cijenu. Je da bi zvuk mogao biti čišći što se tiče srednjih tonova, no imajmo na umu cijenu, a i to ne znači da nije dobar. Još jedna dobra stvar je da su dosta glasne kome to odgovara, a da se pri tom ne pojavljuju izobličenja. Fm radio probao samo, radi, trebate staviti kabel 3,5mm kabel kao antenu, koji služi i za povezivanje s 3,5mm izlazom kao aux, kad se primjerice, isprazni baterija. Jedno punjenje baterije je za oko 40h slušanja, što je odlično! Slažem se da su sluške teški "no-brainer" za dvaesetak dolara. Probajte svakako!

Zadnje izmijenjeno od: elzel. 08.04.2017. u 22:19.
elzel je offline   Reply With Quote