Iskoristio sam popuste na abrakadabri i na kraju nenadano jučer kupio valjda 90% stvari koje smo htjeli za teretanu za ispod 4800kn

Dosta stvari im je već bilo na solidnom popustu, i onda je na to još išlo 10% popusta na sve za sport i onda još na kraju 10% popusta na sve za plaćanje VISA karticom, pa se lijepo nabirkalo.
Usporedio sam bio cijene sa drugim shopovima, i već originalne cijene im nisu bile napuhane, nego tu negdje sa ostalim trgovinama, bar koliko sam ja uspio vidjeti.
Uzeo sam dosta ovih dodatnih stvari tipa utege, šipku, više komada spužve/gume za pod, neke drangulije za ženu što je htjela (one utege što se stavljaju oko gležnja, prostirka...), ali i par većih stvari/sprava:
1.
multifunkcionalnu spravu za 1944kn
2.
spravu za zgibove i propadanja za 875kn
3.
stalke za čučnjeve za 721kn
Išao sam pogledati sve te sprave u intersport u živo, i ono, vidi se da nije to sad ne znam kakva kvaliteta. Ali s obzirom kako će se koristiti i koliko - mislim da će to biti više nego dobro, pogotovo za tu cijenu.
Napišem dojmove sprava kad ih upogonim pa možda nekom pomogne u odabiru ako bude u sličnim dilemama kao i ja (ne žele dati puno novca i treba im za light upotrebu).