Citiraj:
Autor Boros
A problem mi je jer sam telefon kupio u Slovenij, a ja sam u BiH inače, pa kada bi nešto zeznuo problem bi mi bio do servisa ga slati. A navodno kažu da za moju verziju još nije dostupan update, EVA-L09C703B152.
I da imal neko da mi pošalje da vidim detaljno kako ide fleš, pa da vidim možda se i upustim da uradim to, naravno ako vam nije problem pomoći.
|
Probaj preko "
firmware finder" aplikacije i samo slijedi upute. Druga opcija ti je servis koji se plaća
link. Koristio oba dva načina za svoj Mate 9 i ni jednom nije bilo problema. Što se tiće firmware finder
tu imaš iskustva i upute. Ja sam trenutačno na B181 firmware-u i ovo su jedini načini za update Mate 9 jer na EMUI 5 dload metoda više ne radi osim ako se netko nije dokopao servisnog dload file-a, za Mate 9 postoji samo jedan, mislim za Američko tržište. Ako se ne varam nakon što pređeš na EMUI 5 svima prestaje raditi dload metoda jer se kriptiraju particije i onda čak nastaje problem kod samog root uređaja. Ako ti ove aplikacije ne nalaze novi firmware onda moraš napraviti rebrand uređaja. Upute imaš na postu
886 ili
ovdje.