View Single Post
Staro 06.04.2017., 09:07   #1026
mirdaVG
Premium
Moj komp

mirdaVG's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Boros Pregled postova
A problem mi je jer sam telefon kupio u Slovenij, a ja sam u BiH inače, pa kada bi nešto zeznuo problem bi mi bio do servisa ga slati. A navodno kažu da za moju verziju još nije dostupan update, EVA-L09C703B152.

I da imal neko da mi pošalje da vidim detaljno kako ide fleš, pa da vidim možda se i upustim da uradim to, naravno ako vam nije problem pomoći.
Probaj preko "firmware finder" aplikacije i samo slijedi upute. Druga opcija ti je servis koji se plaća link. Koristio oba dva načina za svoj Mate 9 i ni jednom nije bilo problema. Što se tiće firmware finder tu imaš iskustva i upute. Ja sam trenutačno na B181 firmware-u i ovo su jedini načini za update Mate 9 jer na EMUI 5 dload metoda više ne radi osim ako se netko nije dokopao servisnog dload file-a, za Mate 9 postoji samo jedan, mislim za Američko tržište. Ako se ne varam nakon što pređeš na EMUI 5 svima prestaje raditi dload metoda jer se kriptiraju particije i onda čak nastaje problem kod samog root uređaja. Ako ti ove aplikacije ne nalaze novi firmware onda moraš napraviti rebrand uređaja. Upute imaš na postu 886 ili ovdje.
mirdaVG je offline   Reply With Quote