Citiraj:
Originally posted by mc_fish
Supermicro PDSGE - 2000kn-posto nisam radio opcenito s intelom(a i s jako preskupim strojevima...nebih znal kakva je a reviewima ne vjerujem(osim iznimaka) po izgledu/fotki koju imam prilozenu...dobar layout...)nego buba gdje si ju nasao?ima je u autroniku al ne ove?uglavnom 955x izgleda obecavajuce
|
Lab2k. Kao sto rekoh, ploca nudi PCI-X za ozbiljnije primjene tj. PCI-E za eventualnu lakrdiju i dokolicarenje u buducnosti. Uz to, tu su i RAID 5/10 (istina Bog, samo s 4 diska, no dobro...) te podrska za jos 4GB RAM-a i buduce procesore, pa stvarno mislim da nema zime za buduce upgradeove.
Citiraj:
2x 2GB PC3200 ECC Reg.- 5200kn zgodno ecc bar se nece tolko rusit...nazalost nis od bolesnih perfomansi tocnije klokanja, e da ddr2 mora biti
|
"Klokanje" se radi na Aemdeju i Dziforsu kad oces biti najveci badza u komsiluku i reci da bas ti imas najveci SuperMark i Pi3D. Nekako imam osjecaj da netko tko kesira 20k kn za racunalo bez monitora zeli stabilno i brzo racunalo koje se nemora "klokati" i "flesati" i stojaznam...
Citiraj:
PNY Quadro NVS 285 - 1400kn hm mislim da bi rade zel fire gl...al dobro moj ukus
|
Koliko je meni poznato, FireMV kartice nisu dostupne nigdje u Hrvatskoj, a FireGL je totalno drugi tip kartice.
Citiraj:
3xHitachi HDT722525-DLA380 250GB SATA II - 2900kn uf uf hitachi je ibm a svi znamo kakve su diskove imali
|
Najbolje i najskuplje na trzistu? Nije mi jasan tvoj komentar...
Citiraj:
Enlight SR503202 600W SSI - 2000kn neznam dal mu treba bas tolka mrcina...
|
Za 600W napajanje i SATA hot swap rack sa sest ladica, sasvim malo love...