Citiraj:
Poštovani,
dana 27.03.2017. sam telefonskim putem s Vašim prodajnim prestavnikom dogovorio kupnju Homebox Turbo usluge na 24 mjeseca i paralelno s tim smanjenje tarife
u svom važećem ugovoru za mobilni internet. Tada mi je objašnjeno da istu nije moguće smanjiti uz naknadu obzirom da više nije aktivna ali da u slučaju
potpisivanja novog 24 mjesečnog ugovora mogu odabrati najmanju tarifu S s iznosom 35 kn mjesečno (25+10). Vašem prodajnom predstavniku sam objasnio da
ukoliko ovo ipak iz nekog razloga ne bude ostvarivo da me Homebox Turbo usluga u tom slučaju ne bi zanimala no uvjeravan sam da je to to i da moj ukupni
račun u slučaju potpisivanja 2 nova ugovora (Mobilni internet S i Homebox Turbo) neće iznositi više od 185 kn mjesečno (140+10 za Homebox Turbo i 25+10 za
Mobilni internet S) na što sam pristao.
U petak, 31.03.2017. Homebox uređaj mi je dostavljen od strane dostavljačke službe Overseas uz naplatu 9 kn kako je i dogovoreno. Uređaj je sastavljen,
uključen radi provjere ispravnosti te isključen u iščekivanju aktivacije usluge.
U nedjelju, 02.04.2017. primam poziv od strane Vašeg predstavnika da će možda situacija s ugovorom za mobilni internet ipak biti problematična ali da se radi
na rješenju i da će me netko kontaktirati idući dan s konkretnijim informacijama.
U ponedjeljak, 03.04.2017. u 10.10 ujutro dobivam sms obavijest da mi je Homebox usluga aktivirana. Nakon telefonske provjere sa službom za korisnike dobivam
informaciju da situacija s mojim ugovorom za mobilni internet još nije riješena.
S obzirom da mi se u međuvremenu nitko nije javio s nikakvim informacijama o tome što se uopće događa, moram Vam na ovaj način uputiti prigovor i ujedno i upit.
Zašto mi je Homebox usluga aktivirana prije nego je riješen ugovor za mobilni internet? Kako i zašto je to uopće moguće, obzirom na dogovor koji sam imao s Vašim
prodajnim predstavnikom? Ponavljam, naglasio sam u razgovoru jasno i glasno da me nova usluga neće zanimati ukoliko neću biti u prilici smanjiti postojeću tarifu.
Molim Vas za što brži odgovor i objašnjenje situacije.
|
Ovaj mail sam poslao maloprije VIP-u, baš me zanima kako će se očitovati.
3 stvari sam posebno naglasio tijekom razgovora s prodajnim predstavnikom:
1. Ne želim Homebox uslugu ako mi se ne smanji tarifa mobilnog interneta.
Tarifa mobilnog interneta mi nije smanjena još uvijek, Homebox usluga aktivirana.
2. Jasno i glasno sam tražio agenta potvrdu o tome da li aktivacija nove tarife automatski deaktivira staru i dobio potvrdan odgovor.
Nova tarifa aktivirana, stara još uvijek aktivna.
3. Jasno i glasno sam ga upitao koliki će biti moj ukupni mjesečni račun ako pristanem na ponudu i rečeno mi je 185kn mjesečno.
Kako trenutno stvari stoje moj ukupni mjesečni račun će biti 369kn mjesečno.
Bit će krvi izgleda, ne mislim im popustiti ni milimetra, znam dobro što sam kupio i pod kojim uvjetima.
Na krivog su se namjerili.