Citiraj:
Originally posted by Bubba
Ako zelis, pitaj E.T.a da izbrise moj post, jer je tvoja "kompletacija", zapravo, ono sto covjeku treba, a ja ga, eto, bezobzirno zbunjujem i preporucujem mu (pazi sad bezobraznika, stvarno me moze biti stid i sram) Intela, a on, vidi vraga, voli AMD. Voli...
|
e ovak se bome dugo nisam nasmijao
i ja preporucujem bubinu konfu...8ica od intel je bogom dana za takve "poslice) posto i sam prelazim na intela...sam se malo dublje ubacio u to
Supermicro PDSGE - 2000kn-posto nisam radio opcenito s intelom(a i s jako preskupim strojevima...nebih znal kakva je a reviewima ne vjerujem(osim iznimaka) po izgledu/fotki koju imam prilozenu...dobar layout...)nego buba gdje si ju nasao?ima je u autroniku al ne ove?uglavnom 955x izgleda obecavajuce
Pentium 4 D 820 - 2000kn.stvoreno za video i grafiku...imao cast pogledat kod jednog lika....i jos vise me oraspolozilo za intelom

2x 2GB PC3200 ECC Reg.- 5200kn zgodno ecc bar se nece tolko rusit...nazalost nis od bolesnih perfomansi tocnije klokanja, e da ddr2 mora biti
PNY Quadro NVS 285 - 1400kn hm mislim da bi rade zel fire gl...al dobro moj ukus
3xHitachi HDT722525-DLA380 250GB SATA II - 2900kn uf uf hitachi je ibm a svi znamo kakve su diskove imali

mislim da je i barakuda sata 2 kdo ans stigla...isto tako razmisli o samsungu
LG GSA-4167BLB - 380kn
Enlight SR503202 600W SSI - 2000kn neznam dal mu treba bas tolka mrcina...