View Single Post
Staro 03.04.2017., 14:09   #1629
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor lucidorius Pregled postova
Zaključana je tipkovnica. Isprobavala je zaključavanje pomakom prsta po tipkovnici, pa otisak prsta i na kraju se tipkovnica zaključala pa sad nikako da uđe u telefon. Piše: telefon je zaključan pokušajte za 116min i tako stalno nakon svakog pokušaja. Jedino je razlika u minutaži. U telefonu je tele2 kartica i aktiviran je google račun s emailom koji je imala na prijašnjem telefonu. Telefon je normalno radio puna dva dana dok se nije to desilo. Inače se baš ne razumijem u androide i nisam neki fan telefona, pa uzmite to u obzir. Znam neke osnove i to je to. Ako trebate još neku informaciju stojim na raspolaganju.
Meni se dogodilo nešto slično. Zezo sam se s telefonom, restartao ga i zaboravio šifru za unlock koju sam si stavio

Rješio sam to tako da sam napravio factory reset preko google accounta. Odeš ovdje http://www.android.com/devicemanager, ulogiraš se u account koji je korišten na telefonu i napraviš "erase". To će napraviti factory reset. (Internet na mobitelu mora biti upaljen kako bi radila ova metoda)

Prvo probaj to, ne treba nikakve romove gore stavljat i zajebavat se s tim za sad.
nub je offline   Reply With Quote