Tema: Overwatch
View Single Post
Staro 03.04.2017., 09:13   #836
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Mene ne boli đon jer volim vidjeti kako mi ide. Smatram da bih mogao doći do diamonda, međutim, ovi loose streakovi me satru, kao što natipkah, svakih tjedan-dva. Igram OK cijeli tjedan, ono raspon +/- 100, ali prosječno uvijek par desetica u plusu, i odjednom, ko da je netko otvorio rupu, bam -500.

Tipkao sam već da nije problem u gubljenju per se, već je problem što me u 8 od tih 10 što sam izgubio protivnička ekipa samo pregazi, ma čak ni to, samo prekorači.

Salty i toxic igrača ima bar po jedan u svakoj partiji koja se gubi, pa se propitkuju tko je što trebao napraviti ili pickati.

Ovo sa levelima je koliko toliko ok. Nemam nešto protiv toga generalno, ali se zna primjetiti da su low level tek počeli igrati igru i ne znaju još ni mape, gdje se postaviti i pucati, a placement odradi bez ikakvih problema za platinum

Naravno, ima i druga strana medalje kod tih niskih levela, OW vrvi od smurfova, gdje jedan genji smurf klase diamond na main accountu može napravit dar-mar u gold-plat timu ko od šale. Ekipa se ne snađe i ostane nas troje, pa ti brani payload Ljudi ne znaju fokusirat, a bome ne razumiju da je nekad pametnije jednostavno pobjeć nazad i pričekat tim.

Ali zbog prvog razloga imam najveći win rate sa Zenyattom. Osim što OK gađam, discord je zapravo motivator ekipi da fokusira paljbu. Tak da dobro discordan enemy u tim nižim rankovima zapravo ima pasivnu funkciju forsiranja paljbe