View Single Post
Staro 02.04.2017., 22:38   #1813
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Smartic Pregled postova
Errr, koji je tvoj proces razmišljanja?

1400kn - R5 1400 vs. i5 6400/6402P/7400 iste cijene. Otključani i5 je 500+ više.
Razmisljam o 1700. Kao i brka, muce me ploce (za privatni-gaming komp). I gledam sto se pise najhajpano. SAMI pejstate grafove sa po 15-20% razlike (da da u gejmingu, posto svi rendaju danas..#srcasm) i onda pisete da uz ovo i ono bude bolje. Ne osporavam trud biosima, dedicated naljepnicama na memi rajzen approved i slicnim mark. forama ali ovo granici sa ludilom Sjetim se samo dx12 threda i "bute vidli za xx godina", futureproof etikete i tak. I do sad imamo 4 igre u dx12 od toga 1 benchmark. A dolazi sljedeca generacija grafi, ko bok dx13 Takodjer svjestan sam napretka 3xx serije naspram 9xx. I super je to! Zato sam kupio sestri 390 za simse )

Usporedjuje se friska platforma sa fakat dosta bugova i "nesto skuplje". I to je ok. Trebamo konurenciju, ryzen je jeben ako ga znate iskoristiti. Ali nije usporedba kao kod tebe osobno "ako clokas i kupis 400e ram i izbace bios, i5 je low end".

nhf, ali tako je i gtx970 pod ln2 bolja opcija od 470/480.

a da ne pricam da je 3% korisnika/kupaca kao mi koji brinemo da je cl14 a ne cl18 i da treba 1.34 a ne .37v.

Ljudi zele da rade kad se pikne u slot. Intelu u prilog idu godine i monopolizam a amdu broj jezgri.

Gajim nadu za ryzene u imacovima jer bi uzeo par komada za firmu i nas posao gdje su iskoristivi do bola

Brko, to sto sastavis pejstaj ovdje da imamo smjernice. Malo se gubim sa tim ramima vec i qvl.