View Single Post
Staro 02.04.2017., 21:12   #1089
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Ne znam kaj vi radite dok surfate ali ja ne vidim nikakvu razliku na dvojezgrenom +HT i osamjezgrenom, te na četverojezgrenom. Štoviše ne vidim ni neku razliku u gamingu s time da mi neke igre na dvojezgrenom rade bolje nego kaj su radile na osamjezgrenom. Komp jednako responzivan, čak i brži u nekim stvarima, kvragu i stabilniji na Intel chipstu.

Npr. više se nikada ne dogodi da odbije učitati logitech drivere za G13, što mi se na amd chipsetu znalo često događati bez obzira na veziju, reinstalaciju windowsa i sto drugih pokušaja.Komp radi koda kak Bog zapovijeda Prednji USB 2.0/3.0 ustori na istom kućištu sad primaju uredno svaki prijenosni hard, prije sam mislio da mi jedan takav odlazi u vječna lovišta...kad ono sad ga komp prepozna svaki puta u svaki utor.

Hebo me pas nikad zadovoljniji...temperatura od 45 stupnjeva u gamingu jednostavno ubija . I to sve za šaku kuna. Da netko ne pomisli da mi je ovo prvi i jedini intel i da sam si sad otkrio toplu vodu...nisam, kupujem svakave platoforme preko dvadesetpet godina ali ovo je baš ispeglana, jeftina, učinkovita, svrsishodna, hladna platforma.

Tu se moram složit da sam i ja osjetio veću brzinu na internetu.
Ali u generalnom radu otvaranja programa i to, nisam osjetio razliku. Samo u nekim igrama, Premieru, Photoshopu i internetu.