U načelu jesam zadovoljan jer sam dobio ono što sam i trebao. Mogli su me daviti i zavlačiti do "zakonski predviđenog roka", a nisu. Moja negativna ocjena, a nemojte me krivo shvatiti, ide prvenstveno radi toga što sam prvo morao poslati onakav mail sa svim "podsjetnicima iz Zakona o obveznim odnosima" i "Zakona o zaštiti potrošača" te ići ukupno 5 puta osobno u poslovnicu provjeravati i očekivati rasplet.
HG Spot nije nimalo drukčiji nego većina naših trgovaca te primijenjuju metodu-ako prođe-prođe.
Sigurno neću propasti jer sam doplatio za drugu ploču, niti je to bogzna kakav iznos koji mi je nanio nekakve posebne duševne boli. No siguran sam, da ih nisam "podsjetio" koje su im obveze, a koja su moja prava, zahvaljujući svima vama koji ste mi u tome pomogli, novu ploču ne bih vidio.
Možda ovo moje mišljenje nekima zvuči kao preseravanje, jer eto drobim gluposti, a dobio sam ploču i što sad dalje hoću... Ovo je jedna konstruktiva kritika korisnika koji je izgubio dosta živaca i vremena radi gluposti koja je bila očita i kristalno jasna.
Ipak, sve se dobro završilo i vrijeme je da uživam u novoj ploči koja se čini dosta bolja od prethodne.
Hvala svima još jednom!