View Single Post
Staro 01.04.2017., 18:37   #89
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor MegaSkot Pregled postova
Baš iz tog razloga je v1.0

Ulagati u nešto što nema tržište,bilo bi glupo. Ovo je prototip koji radim za sebe, pa je tako i namješten nagib.

Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka
Mislim da je ideja ok , ail kada se već radi to sa stolicom zna se za što stolica je pogodna.

Po meni ako želiš tržište i zaradu sve zajedno ukomponirati sa kvalitetnim volanom i pedalama - kopija prava stvarnog auta ili kamiona (tu da se već cilja simulator vožnje automobilom , kamionom , ...)

Od toga se zatim može napraviti vrlo kvalitetan simulator vožnje za autoškole i za vježbanje vožnje kamionom, autobusom... nesigurnim cestama (npr. hvaljene rute po Rusiji, Kanadi, gdje već i sve velike kompanije bi voljele kada bi mogle prije pripremiti vozače negdje...)

Za nešto više postoje već simulatori (formula 1¸...) , ali postavlja se pitanje što sa tvrtkama koje nemaju stotine tisuća eura , već par tisuća - desetak za ulaganje u obuku vozača... Nekada su se mladi vozači učili na greškama u stvarnosti , zašto mladim vozačima ne omogućiti simulator kao što piloti na početku prolaze kroz simulator...

PS šteta bi bilo da veliki trud se ne pretakne u nešto konstruktivno i vrlo iskoristivo ...

Moding PC-a je ok (svaka čast na djelima...) , ali ako uspiješ (sa našom malom pomoći i sugestijama ...) malo podići letvicu imaš priliku nešto više napraviti ,ne samo oko vožnje nego i oko npr. simulacije upravljanja nekim malim zrakoplovom...

Stolica će biti preteška i u kasnijoj ideji mislim da bi jednostavnija mogućnost rastavljanja i sastavljanja stolice dobrodošla, ako ti ideja prođe nekako financijski.
  Reply With Quote