Citiraj:
Autor generic
Imam još 5 mjeseci. Kad sam spomenuo iskonovu optiku se naglo presjetio te akcije za 135 kn, ali kaže samo za nove korisnike. A čekat ću pa vidjeti u kolovozu. Nadao sam se da ću to riješiti sada, ali...
|
Imao sam istu sitaciju. Imam optiku od Iskona do stana. Kad mi je ugovor od B-neta ( 2D) bio pri kraju zvao sam ih i to rekao, ali nisu me puno obadavali. Onda sam otišao u Iskona i zatražio ponudu. Kako Iskon nema odvojene ponude, dali su mi kompletni ugovor koji sam mogao potpisati kad sam htio i vratiti njima. Uzeo sam ga doma i čekao. Dva dana nakon toga zovu iz B-neta i kao ''ćujemo'' da imate ponudu za optiku od Iskona ( to kako oni znaju odmah sve jedni od drugih je za neku drugu temu). Ja kažem da imam ugovor ispred sebe, pročitam ga i tražim 50 % na novi ugovor za sebe i brata koji je u istoj zgradi gdje i ja i ima sve isto. Sutra su me zvali i pristali na oba ugovora dati 50%. Tako sad imamo 2D paket ( osnovni digitalni TV paket+ net 30/7,5 Mbit/s) za 119,5 kn u cijelom trajanu od 24 mjeseca.