Citiraj:
Autor Eladio
Ajde se ti od mene otkaci i ne parafraziraj me, jer da to sam vec i prije pisao imat cu ryzena (1) tek kad izadje ryzen 2, i to neki jeftiniji s trznice.. ja ne planiram davat veliku lovu na komp visr nikad jer mi ne prinosi vise nista i sluzi za gluposti u zadnje vrijeme, cisti hoby i navike.
Moji stavovi i razmišljanja se u 99% poklapaju s manuelom i ovu temu pratim zbog njega jer nabacuje super linkove.
Vi benchmark gejmeri koji vozite i7 7700k i dalje financirajte tu PR industriju i super. Imao sam sto sam htio, probao sam sto sam htio, imam svoja testiranja od prije godinu koja jos nisu neaktualna, imam svoj nacin koristenja racunala pa tako i tabova koji mi sluze da se vratim na njih kasnije, moha stvar, i to je to. Samo se otkaci od mene jer mw krivo parafraziras. Ti i ja smo sto se mene tice eod. 
|
Pa rekao si da je Ryzen jeftin, a drugi stav je da nemaš love pa čekaš rabljenog. Nešto tu gadno ne štima priča.
Tvoji stavovi i razmišljanja nimalo ne poklapaju sa Manuelom. Više uskačeš padobranac sa defanzivnom stavom prema drugim kolegama u trenutnu temu.
Gdje piše da vozim i7 7700k odnosno finaciram PR ??. Spusti se na zemlju i budi realan. Pišeš neistinite postove i nemoj dalje tvrditi priču sa "tabovima" (namjerno pišem da te ne optužim da lažeš. Usput, laž je prilično ružna riječ i to želimo izbjeći)
Poštedi me smajlića za neozbiljnosti.
Gesendet von LON-L29 mit Tapatalk