Završilo je moje natezanje sa HG Spotom i matičnom koju su uništili. Dobio sam drugu, htjeli su mi dati istu, što sam odbio, pa sam nadoplatio i uzeo
Gigabyte X370 Gaming K7. Izgleda da se sa servisom nisu dogovorili nego su mi rekli da izaberem što želim.
Iskreno očekivao sam barem ispriku zbog navedene situacije, a onako, potajno i da će mi uvaliti skuplju ploču kao obeštećenje. Nijedno nisam dobio, ali sam makar uspio izgurati svoje zakonsko pravo. To je u ovakvoj državi stvarno velika stvar.
Kao zaključak bih rekao da iako je ovo, recimo pobjeda, odnos prema meni kao kupcu je bio krajnje nekorektan i nepošten. Dobio sam što sam trebao, ali ova nadoplata koju sam morao dati je bila po meni suvišna i kao zaključak, radi toga više ne bih preporučio kupnju u HG Spotu, što već vi, koji imate više iskustva s domaćim dućanima, sigurno znate!
Još jednom hvala puno svima koji su mi pomogli da se izborim za pravdu!!!!

EDIT: Ploča je full stabilna na XMP profilima memorije, RAM radi na stock 2400 MHz, bez ikakvog čačkanja po latencijama i naponima. Izgleda je Prime X370 stvarno nestabilna... Svima oprez oko kupnje te ploče!!!