Citiraj:
Autor Dottore
Zašto bi ja osvrtao na tvoje svakakve komentare? Tu defanzivno ponašaš i pretjeranu količinu smajlića da ne bi netko shvatio tvoje namjere.
Ne moraš u svaki post biti loncu poklopac.
Drugo boldano je najjača izjava. Znači, priznaješ problem (na sva zvona veliš da je riješeno sve) pa preskačeš na dvojku? Nešto nisi jasan u zadnje vrijeme. Jedna prigodna
To je do browsera a ne do procesora. Gledaš krivu sliku u task manageru
Mislim ono preko 200 tabova ne bi ni stigao refreshati. Uglavnom neistinito.
Niti nemaš 100" monitor da bi mogao kliknuti svaki tab, u ovom slučaju 24" stane maksimalno 40 tabova. Budi realan i ne izmišljaj.
|
Ajde se ti od mene otkaci i ne parafraziraj me, jer da to sam vec i prije pisao imat cu ryzena (1) tek kad izadje ryzen 2, i to neki jeftiniji s trznice.. ja ne planiram davat veliku lovu na komp visr nikad jer mi ne prinosi vise nista i sluzi za gluposti u zadnje vrijeme, cisti hoby i navike.
Moji stavovi i razmišljanja se u 99% poklapaju s manuelom i ovu temu pratim zbog njega jer nabacuje super linkove.
Vi benchmark gejmeri koji vozite i7 7700k i dalje financirajte tu PR industriju i super. Imao sam sto sam htio, probao sam sto sam htio, imam svoja testiranja od prije godinu koja jos nisu neaktualna, imam svoj nacin koristenja racunala pa tako i tabova koji mi sluze da se vratim na njih kasnije, moha stvar, i to je to. Samo se otkaci od mene jer mw krivo parafraziras. Ti i ja smo sto se mene tice eod.