Citiraj:
Autor Eladio
Pisem kako ocu, ignoriraj ako te smeta.
Nisi ti spomenuo ali kad se osvrces na moje kmentare, procitaj i zasto i kome se osvrcem..
Vozi intela i super , ja sam samo sretan sto je dosla odlicna alternativa. S obzirom da sam vozio i visheru i 4460 (o tome mozemo u vishera temi ako zelis) ne tako davno, i radio vlastita istrazivanja na desetak grafickih, i znam koliko ljudi bacaju lovi na pPR gejming industrije , fpsa i ultra detalja, znam da ljude bezveze navlace..
te sada gledam kako pentium koji sasvim solidno zavrti igre, pa pati na banalnom surfanju i osnovnim zadacima zatrzava..
Sve u svemu gledajte siru sliku..
Za gejming.. ja se prvi slazem da je pentium 2c4t ili 2500k i dalje super, u kombinaciji recimo za gtx 960 sve igras danas i iduce 2-3 godine..
Svatko u konačnici trosi svoj novac..
Ja cu ryzena imat, ali vjerovatno kad izadje ryzen 2 
|
Zašto bi ja osvrtao na tvoje svakakve komentare? Tu defanzivno ponašaš i pretjeranu količinu smajlića da ne bi netko shvatio tvoje namjere.
Ne moraš u svaki post biti loncu poklopac.
Drugo boldano je najjača izjava. Znači, priznaješ problem (na sva zvona veliš da je riješeno sve) pa preskačeš na dvojku? Nešto nisi jasan u zadnje vrijeme. Jedna prigodna
Citiraj:
Autor Eladio
Ja ne radim skoro vise nista na kompu pa sam te neke gluposti  kao sto je proc prodao i do daljnjeg je pentium ok.
Ali itekako osjetim . Sve iznad 15 tabova pocinje mucenje.. na visheri sam ih imao preko 200 nisam ni razmisljao ..o ostalom da ne pricam. Komp mi radi 24/7 tako da ne osjetim koliko treba da se dignu win
Sve u svemu previse tenzija za nesto stp je novo, sto je vrlo trazeno, sto ce svima nama i drugima kroz pol godine donest vise za manje. I koliko god neki preskakali siru sliku koncentrirajuci se na generalni score pojedinog bencha, ja ne ignoriram cinjenicu da svi govore kako je gejming na ryzenu smooth .. sta god to nekome znacilo. Meni to dovoljno govori.
|
To je do browsera a ne do procesora. Gledaš krivu sliku u task manageru
Mislim ono preko 200 tabova ne bi ni stigao refreshati. Uglavnom neistinito.
Niti nemaš 100" monitor da bi mogao kliknuti svaki tab, u ovom slučaju 24" stane maksimalno 40 tabova. Budi realan i ne izmišljaj.