View Single Post
Staro 31.03.2017., 22:51   #1623
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Kljucna stvar.

Recenzija bez toga je neozbiljna.

EDIT: Ipak je to TPU. Od njih i ne ocekujem cuda od recenzija.
Slazem se, a nisam ni pročitao da li je clockan proc do maximuma ili je bio na stock.

Ali uzimajući u obzir (patcheve na stranu) da je cijeli hype iako bespotreban bio kako će 8core Ryzeni biti ubica i 5ghz 7700k intela za gaming a ne samo za workstation type buildove, nakon onog famoznog videa kad je lik potjerao memu na veće brzine, gdje je ryzen nadjačao najboljeg intela za gaming atm, ovi njihovi testovi sad pokazuju skroz drugačiju sliku, da u biti tolikog boosta u FPSu uopće nema.

A u tom videu nije ga klao toliko u max fpsu nego baš u average fpsu, mislim da je bio 5 na prema 2 win za ryzen od sveukupnog testa.

A opet omjer u većini igara kada se usporedi ryzen na 2333 rama i na 3200-3600 opet ima ajmo reć dosta dobar performanse boost u fpsu.

Tako da mi sad ovaj njihov test uopće nije jasan, što se tiče situacije sa isplativosti kupovine jačeg rama sa ryzenom.

https://youtu.be/RZS2XHcQdqA?t=160

EDIT: sa bug foruma morao sam

Ja inace patim i na taj 1 fps no ovo je smjesno(na 150fps-a se u jednom dx9 naslovu(engine star 9godina) koji pati na cisti cpu nabralo cak 9fps-a@1080p)...a techpowerup mi je zena, majka, kraljica za najpouzdanije tech brojke, svak cast na opsirnom testu!LP
Colossus je offline   Reply With Quote