Citiraj:
Autor mariomario
big thx skalar ...sve sam to probo (pretpostavljam)zvao 08009100 ali kazu nepruzaju podrsku kad je i drugi router u igri .upisao user xxxxx@htnet-dsl i postavio pasw...na asusu napravio ddns etc..jedino sto sam promijenio je iz pppoe concekcija u automatic ip ali nikako nije radilo???
jedino nisam prvo izgasio dhcp na speedportu ..da nije mozda u tome problem?
|
samo da nebude zabune umjesto xxxxx ide tvoje korisnicko ime znaći (korisničko ime)@htnet-dsl na t-comu ako neznaš nazovi ih,korisnička imena za mail i za spajanje na internet mogu a i nemoraju biti različita,dns-ove za početak netrebaš mjenjat bar kod mene asus sasvim solidno hendla t-com-ove dns-ove ,tek ako vidiš da šteka mjenjaj,prvi zadatak ti je spojiti se,asusov firmware ti je tako složen da ako početne postavke posložiš već si spojen na internet kad uđeš u ruter,ako ideš preko speedporta nemoraš ništa dalje prčkat,ak ti neuspjeva onda ili nemaš ispravno korisničko ime (08009000 ili pogledaj na stranicama moj t-com) ili je asus rikša ako je nov reklamacija,ako nije onda ga resetiraj otraga na gumb ili probaj firmware obnoviti.
p.s. netreba ti njihova podrška za asusa nego najsigurni naćin ,pogotovo ako si početnik,ti je da ti oni prebace u bridge mod a to moraju učiniti,i to ti traje najviše 5min ,ovak izgubiš cijeli dan dok skužiš kaj treba isključiti ,a kaj ne po forumima