Citiraj:
Autor trebampomoc
Koji su tvoji razlozi protiv GM 5(plus)
Čitao sam tvoje komentare za motorulu i da su svi zadovoljni mobitelom.
U potrazi sam za nečim novim, pa me zanimaju pros/cons
edit: gdje ima moto g5 za 1500kn? thx
|
Prvi razlog protiv Đeneral Mobajl telefona mi je taj da u rukama daju osjet jako jako jeftinog kineza. Iako je vjerojatno kvalitetno napravljen, pod prstima mi je gnjiii.
Kamera je osjetno lošija nego recimo na Motoroli G3 i G4, tako da je jamačno lošija i od G5.
Android 7.0 nije neki bargain jer ga vrti i Motorola Moto G4 a i G5. Isto je clean stock UI, kao i na đeneralu. G5 će sigurno dobiti sljedeće 2 iteracije Androida, tako da joj je život zagarantiran.
Motorola uz bolju kameru ima i kudikamo bolji zvuk. Baterija, iskreno ne znam, to bi trebalo biti tu negdje jer se radi o sličnom hardveru.
Žena i stric imaju Moto G4 i pune ih svaki drugi dan. Ćaća ima Moto G3 i puni ju svaki 5-6 dana
Gdje nabaviti za 1500? Nigdje, ali ima za 1600 sa 3% popusta za forumaše kod najjačeg distributera Motorola mobitela u "regionu"

(ja kod njega kupio 3 komada i ne mislim stati

)
Moto G5 Lunar Grey
Moto G5 Fine Gold
A ako ti je 5" premali, uvijek možeš uzeti Motorolu Moto G4, generaciju stariju, koja također ima Android 7.0 ali ekran od 5,5". Svaka preporuka za njih ide jer sam ih dobro debelo iscjedio. Cijena 1450-tak kuna.
Moto G4 Black
Moto G4 White
I za G4 i za G5 imaš vrlo dobru ponudu zaštite u vidu tempered stakla (za razliku od Đenerala za koji se moraš iskilavit da nabaviš masku i staklo preko AliExpressa i tako to):
Moto G4 i G5 staklo - samo odabereš Moto G4 ili G5, koji već mob uzmeš i broj komada koliko ti treba. Uzeo sam od tog lika stakla i sasvim pristojna su.
RingKe Fusion - boljeg kejsa za manje od 100 kuna naći nećeš. Uzeo ja 2 komada, uzeo Bubba, koristio te kejsove na svojim mobitelima, vrijede i više nego što koštaju. Šiping sa ovog linka je mukte, 11 USD je kejs i to je to
Za Moto G5 nema još, ali kroz tjedan-dva sigurno bude.
Eto, Motorola : Đeneral 3:0 glat