Citiraj:
Autor Old.machine
Čitao malo overclock forum i naišao na ovo:
If the PK618BA instead of SM4336 is truly the mosfets on the Killer SLI and Fatal1ty K4 , shame on Asrock.
Tražio o PK618BA, našao ovo:
However, hardwareluxx's VRM thread lists the Asrock B350 boards as using PK618BA (NIKOS / UNIKC) for the lowside mosfets so even doubled up to 6 CPU phases this means it is thermally limited. Package limitation current is 26A.
Ovo veliki problem? Killer Sli bila mi je u užem izboru...
|
Čini se da je Asus best buy kaj se VRMova tiče, i za b350 i x370 (i ak je gugl dobro preveo hluxx thread, šteka mi švapski jako pošto ga nisam godinama koristio). Ak se može rasteći buđet do njih, prvi izbor bi mi bile (osim Tajči, ta mi najljepša

).
Btw, MSI povukao beta biose, brickaju se ploče.
EDIT:
Tražio nešt u x370 pro recenziji i naletio na
Citiraj:
Autor Drug Brko
Asus bude ispeglao ploče BIOSima. Gigabyte bude usral ploče BIOSima. MSIju ni dragi bog neće pomoći jer vele sami da izlazi rev2 Titanke kojoj su BCLK generator zaboravili ugradit
Asus kakav god support loš da ima, ploče su im dobre. P5Q-E je bila zakurac prva 3 tjedna. Kasnije je postala top ploča. Tako bude i ova Prime X370 
|
Valjam se od smijeha... Druže, čekam da điđa ukenja s biosima i tražim brojeve za loto. Možemo djelit pol/pol.