Citiraj:
Autor Igneos Eructid
htjeli, ne htjeli, najbolji softver se radio prije 20 godina....tad su to radili profesionalci, a danas je svaki krelac programer ili dizajner...i umjesto da se igra smjesti u par mb, igre zahtijevaju nekoliko desetaka gigabajta, a ktome se radi sve bolji hardver da svo to smece moze i pokretati...i bit ce sve gore...od biowarea izgleda nema vise ni b....treba se okrenuti indie developerima i financirati ih...
|
+1
Prije su imali za ono vrijeme super engine, optimizirane igre i svakako manje bugova nego danas. Sad kad je gaming industrija toliko unosna nemaju vremena za kvalitetu, samo izdaj i budale kupuju. Eto reizdanje starog CoDa sa boljim texturama, fuck you pay me again.
Neka ekipa je napravila redesign textura za ME2, sve 4k texture. To je bila divota od detalja za geldat, nista losije texture nego danas u igrama. Al Me2 je bila X360 igra pa je i bila hardwareski ogranicena, PC je naravno dobio port.
GTA5 sa svim DLCevima i updateovima, 73gb, al to je cijeli otok, zivi grad i sve okolo, tu jos mogu shvatit open world koji dise i radi u pozadini. Onda izadje novi Mortal Kombat i zauzme 50gb? Borilacka igra sa pogledom sa strane koja zauzima malne ko GTA5? Eto koliko se trude. Day 1 patch od 20gb