Jer imaju upravu ko mi vladu, nitko nezna sta radi al se prave pametni.
Unreal mozda nema sve feature frostbitea, al nikoga nije bilo briga za engine onda.
Sad vidis igru, i kao sta i sam znas, jedno je design levela, modeliranje enviromenta, kretnje lika, mocap itd. Oni su uspili zakazat u svim sektorima.
Dok je art ekipa radila level design i to, ovi 5 godina nisu bili u stanju vidit da se likovi krecu ko majmuni i to popravit? Mocap tim nije primjetio da, kao sta lik gore kaze, imaju lepezu izraza lica koji se krecu od neutralnog, do neutralnog nazad na neutralni. Likovi popravljaju nevidljive stvari, NPC te zaglavi da moras reloadat igru.. hej, imat takve probleme nije kriv samo engine. Ti ingame nemas opciju da kliknes na lika da se makne ako ti smeta za proc kroz vrata ili objective il whatever, to je mehanika igre koja totalno nedostaje, ako je NPC lik takav da nije objekt sta se dogodi ako te taj lik zaglavi? Nemozes nista? I nikome u razvojnom timu to nije palo na pamet?
Garant su uz frostbite engine dobili dokumentaciju, nisu samo skinili prokleti torrent enginea.
Ovo su problemi koji se vide iz daljine, ovo je traljava izvedba kao i sta je Arkham Knight bio. Uzmi lovu, zivi na staroj slavi, jebes kupce.
Koliko znam, dosta ekipe je otislo iz biowarea, sama cinjenica da je onaj kreten, pored svih BW veterana (a gdje li su sad) dobio ovaj projekt da vodi pokazuje koliko im je strucnog kadra ostalo.