View Single Post
Staro 28.03.2017., 21:02   #237
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Tako ti je to kad danasnji "gameri" imaju goli qrac od kriterija.
Godine rada, u svemu losije od prethodnika. Na stranu texture koje su kao bolje, ovo je bioware igre, jebes texture.

Firma koja je radila odlicne price, odlicne svjetove je postala EA stancaona nastavaka koji su smece i radnjom i izradom. Ovo ima vise bugova u prvih sat vremena nego ME1-2-3 skupa.

I sad pocnu sa day one patch da mozes "mozda" imat lika koji je bjelac, jer je onaj rasista sta hoce ubijat bjelce bio izvrsni idiot za ovaj projekt, odgovor je? A da, nismo mogli jer texture imaju ogranicenje. Opravdanje dostojno svakog idiota, mozes stavit 16 miliona nijansi kafene al nemos nijednu drugu? Kako su to prije igre imale?

Borba? Borba koju su hvalili? Likovi stoje ko kreteni pored tone zaklona okolo.

DICE engine, jel to sramota da im svaka igra ima iste probleme sa fizikom i divljanjem likova. BF3, BF4, BFH, BF-SW (jer se nemogu sjetit imena), BF1 i sad MEA.... svugdje likovi totalno podivljaju.

Ovo je kao da nitko nije probao igrat igru prije lansiranja, jos bolje, nitko je nije usporedio sa ME1-2-3 u prokletom biowareu. 5 godina poslije, toliko napretka u hardwareu i ovo je najbolje sta su mogli napravit? Je, bas zasluzuju pare za ovo.

BladeRy je offline   Reply With Quote