zanimljivo, meni dosao neki debeli iz t-coma na vrata, prodajni predstavnik veli da je....nudi mi optiku 100/20, teve i telefon za 250kn misecno....velim da ne mogu jer sam vezan ugovorom za bnet, on veli nema frke, nudimo vam 6 mjeseci za kunu, tako da cete samo jednu ratu platiti bnetu, s obzirom da mi je do isteka bilo 7 mjeseci...i mi pristali, dosli decki provuci opticki kabel, kad nas zovu iz bneta i vele da moramo platiti svih 7 mjeseci puni iznos odjednom...stari mi popizdio, nikako da mu objasnim da cemo tcomu samo davat kunu, a ne jos 250kn misecno, i mi otkazali t-com...e sad postaje zanimljivo, naime, ja pismeno poslao da necu tcom, da bi me neka uplakana zenska iz bneta nazvala i rekla da je tcom zatrazio prebacivanje kod njih i da ce me iskljucit kor dva tjedna ako ne zovem tcom...ja popizdio, zovem tcom, lik veli da je to bilo otkazano, pa da je onaj prodajni predstavnik ponovo to pokrenuo...ja velim liku da ostajemo na bnetu najmanje do 1 mjeseca, pa da cemo onda prec na tcom, i on reko u redu....doso prvi mjesec, ja se veselim optici, ali bnet daje sve sto i tcom za istu cijenu, sa upola sporijim netom, ali zato vise kanala na teveu...i s obzirom da je stari korisnik tevea, ostanemo na bnetu
Enivej, sad sam mogao bit na optici 100/20, mislim da su mojoj zgradi prvoj u zadru doticnu i uveli, s obzirom da sam je neuspjesno potrazivao jos prije des godina od tcoma. Zapravo, nudili su mi je i onda, prije des godina, za 400kn mjesecno 10/10, ali su trazili da sam provucem opticki kabel od centrale do svoje zgrade, sto mi je tada ipak bio preveliki trosak...