View Single Post
Staro 27.03.2017., 16:02   #8300
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
De5tr0yer - koristim Amis TV onaj box, iptv. Instantna je promjena kanala.
Tako da nisam mjerodavan. Isto tako nije mjerodavan ni onaj EPG ili txt ili sto vec posto je i to preko "amisa" i njegovog daljinca. To radi instantno. Ali tako mi radi i kod staraca Max TV. Nema lagga. Nisam proba sa TV-ima iznad 2013g.+ nista osim IPTV-a pa ne znam kako se ponasaju sa antensnkim /kabelskim signalom

Fora je dok se ne učitaju osnovne funkcije, ne mogu pristupiti izborniku za recimo HDMI ulaz i slicno. Glasnoca radi odmah. No to je jednom kada ga prvi put upalis (cca 3-4 sec).

Ali u pravu si sa ovim overlayom, to je stvar TV-a. Kod šogora samsung neki iz 2014 isto tako. Glasovne naredbe, mahanje rukom i sve điđe ali sve ima lagg od 2-3 sec. To mi je nepojmljivo za "u to doba TV od 14k kuna".Tu je Philips puno bolji. Zato jer nema one "Lude grafičke GUI-e koji jedu ram" već klasični dropdown menu. Tome pripisujem brzinu "osnovnog djela funckija tj. non android".

Ovo sto Ag008 prica je slicno kod mene. 2 sec philips logo pa mozda 1 sec crno pa slika. Onda jos dodaj 3 sec za ucitavanje fuknckija. Znaci cca 6 sve skupa do "čačkanja".
Mislim da je ovo vec tema za LCD/Plazme-koji-TV-kupiti pa ako zelite mozemo tamo nastaviti