Citiraj:
Autor wooden
Zakon o obveznim odnosima, barem bi ga ti već trebao znati napamet.
|
Neki nose mali molitvenik sa sobom gdje god da idu. Ja nosim taj zakon sažeto isprintan. Mnogi mi se zahvaljuju, a mnogi me i proklinju
Neki dan sam sa poznanikom s posla, nakon što me netko preporučio njemu, kročio u jedan "popularan" lokalni tehno-šop. Momak koji radi za pultom je napravio facepalm čim me vidio

naravno da uopće nije bilo natezanja, bilo je kratko i jasno "oćete novce ili ćete si nešta izabrati za XY iznos jer se vaš uređaj ne može popraviti a više ih nemamo na lageru", i to samo zato jer 6 mjeseci ranije, u skoro pa identičnoj situaciji (artikl crko, popravak nemoguć, više ga nema) isto mjesto radnje, bile su na snazi "politike firme i zastupnika" da se ustupi zamjenski uređaj sa 180 dana jamstva ili nastavkom jamstva prošlog uređaja.
Fascinantno je kako zaposlenici, šefove smjene, čak i vlasnici promjene stav od "čvršći sam od Čak Norisa jer znam lokalne šerife i igram golf sa njima" do "hehe, joj, ozbiljno, nisam znao za to, isprike...". A o farbici u licu da ni ne govorim.