Citiraj:
Autor D1viry
Znam da ti imaš, ali moraš priznati da je to kompakt  .
Ima 4 vrata i izgleda kao limuzina, ali je manji brat/sestra prave limuzine.
Sad će još i Thalia ispasti velik auto.
Btw, ja imam golfa i clia i smatram ih malim i srednje malim autima. Golf je srednje mali, a clio je baš mali.
Kad parkiram kraj šogorovog pežoa 301 (isti c-elysee), skoro su isti. Čak ja više mogu prevesti u golfu nego on u svom autu jer ne može progurati kroz vrata gepeka velike stvari.
Drugi šogor je imao passat međuliniju, kako je rekao, a opet sam više prevezao u renault 4 (kokošinjcu kako kažu), jer je bio problem sa vratima gepeka (prtljažnika).
Svatko nešto ima i postoje svakakve klase. Činjenica je da auti u određenim klasama rastu dimenzijama, ali to ne mijenja činjenicu kojoj klasi spadaju.
|
Ajde poslušaj kad ti Nino kaže da ima taj auto, pa ipak je osobno iskustvo najvažnije.
Da se dalje ne mučiš evo ti link :
http://www.automobiledimension.com/car-comparison.php#! gdje možeš sve lijepo vidjeti i usporediti.
Usput, policajci u pravilu na poslu ne voze vešmašine i komode u bunkeru

Oni koji se bave uviđajima imaju adekvatna vozila za to dočim se problematična ekipa koju treba privesti najčešće vozi pozadi u kombiju.
Bunker velikog otvora i zapremine nije prioritet standardnom policijskom vozilu.