Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.03.2017., 07:36   #28044
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Znam da ti imaš, ali moraš priznati da je to kompakt .
Ima 4 vrata i izgleda kao limuzina, ali je manji brat/sestra prave limuzine.
Sad će još i Thalia ispasti velik auto.

Btw, ja imam golfa i clia i smatram ih malim i srednje malim autima. Golf je srednje mali, a clio je baš mali.
Kad parkiram kraj šogorovog pežoa 301 (isti c-elysee), skoro su isti. Čak ja više mogu prevesti u golfu nego on u svom autu jer ne može progurati kroz vrata gepeka velike stvari.
Drugi šogor je imao passat međuliniju, kako je rekao, a opet sam više prevezao u renault 4 (kokošinjcu kako kažu), jer je bio problem sa vratima gepeka (prtljažnika).
Svatko nešto ima i postoje svakakve klase. Činjenica je da auti u određenim klasama rastu dimenzijama, ali to ne mijenja činjenicu kojoj klasi spadaju.
Ajde poslušaj kad ti Nino kaže da ima taj auto, pa ipak je osobno iskustvo najvažnije.
Da se dalje ne mučiš evo ti link : http://www.automobiledimension.com/car-comparison.php#! gdje možeš sve lijepo vidjeti i usporediti.
Usput, policajci u pravilu na poslu ne voze vešmašine i komode u bunkeru
Oni koji se bave uviđajima imaju adekvatna vozila za to dočim se problematična ekipa koju treba privesti najčešće vozi pozadi u kombiju.
Bunker velikog otvora i zapremine nije prioritet standardnom policijskom vozilu.