View Single Post
Staro 25.03.2017., 20:12   #6851
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Nije li to identicno situaciji da platis nesto za sto se ispostavi da nije na stanju vise?
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Pravne su ti opcije da dobiješ svoje novce nazad, ne znam šta bi više i šta imaš od toga da nekome napakostiš, kakvo ti je to uopće razmišljanje?
Dogodila se greška u sustavu i šta sad.
Cekaj malo.. ne moze se usporediti sa placanjem necega sto se ispostavilo da nije na stanju. TV je bio na stanju i gledala zena u njega i rekla pakuj ga ! Dakle kupljen je izlozbeni primjerak !

Greska u sustavu da roba koja je prodana i placena jos jednom se proda ?
Netko je gadno pogrijesio i valja za to snositi posljedice, i zasto nebi napakostio ako je netko slampav ili
ucinio nesto na moju stetu kao kupca a ne zeli izaci u susret povodom te greske ?!?

Naravno ta opcija se odnosi na to ako nam NE zele izaci u susret zbog svoje slampavosti, jel odgovara
konobar inspektoratu ako ne izda racun ? Jel placa vlasnik birtije kaznu ?

Molim ljepo, nije gorivo djabe niti auto ide sam da se ne izgubi vrijeme i novac, nesto kupi a kasnije sorry... neko drugi odnio vase.

Posto se Emmezeta ocitovala evo sad dok ovo piskaram su zvali i izvinili se i priznali da je netko pogrijesio i da
nebi bilo u redu da kupac ispasta koji je vec platio TV, ponudili su drugi televizor u cjeni onoga vec placenoga.

Pristao sam a sad jel TV bolji, gori... davo ce ga znati. Naspram Sharpa ima 2 godine garancije vise a sve ostalo je vise manje isto.

https://www.emmezeta.hr/multimedija/...ull-hd-led-tv/

Dakle postupili su fer i korektno no da nisu... ne bi ni ja cekao novce nazad a da ne pokusam makar napakostiti kakvom prijavom.

Za 2400kn sa dostavom nije moglo bolje, jest ciganski malo ali da nisu ushrali motku nebi ovaj Grunding bio kupljen.