View Single Post
Staro 25.03.2017., 19:46   #267
krlja
Premium

krlja's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Evo ja sam čekao 9 dana povrat u Linksu i šta sad, ljudski sam otišao tamo provjerio šta je bilo dečki su objasnili i doviđenja, da li je to razlog da radim show na forumu, uostalom mislim da znam tko je ovaj korisnik koji se žali, vjerujte mi nije taj med i mlijeko ako se ne varam radio je show na forumu (nisam siguran na kojem) kada mu je u Linksu kasnio stick ili šta već zamislite sad- jedan dan. Od nekih ljudi djelatnika koji su radili u IT trgovinama iz pouzdanih izvora znam da je u dosta njih persona non grata- zašto? Nije baš najkulturniji. Nisam 100% siguran ali mislim da točno znam o kojem se čovjeku radi, možda se smirio ali s obzirom na ovaj show izgleda da nije. Ja sam u svim trgovinama imao dobra i loša iskustva što je normalno ali nigdje nisam radio show. Ne branim nikoga ali znalo je ispred mene u redu biti svakakvih ljudi koji ne zaslužuju biti posluženi a kamoli da se prema njima nastupi ljubazno a ovaj je očito jedan od njih. Nisam vidio lika koji se više žali od njega, čak se žalio jer Links zaustavlja traku na cesti najprometnije ceste u Rijeci, nije mi jasno gdje je tu njegov problem?! Imate masu stranica na internetu za kupnju gdje jedan kaže sve savršeno drugi katastrofa. To je normalno u poslovanju. Nekad povrat dobijem u 2 dana nekad 10-15.

Zadnje izmijenjeno od: krlja. 25.03.2017. u 20:07.
krlja je offline   Reply With Quote