View Single Post
Staro 25.03.2017., 12:31   #1318
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
dobro je rekao onaj iz level1techsa da su gajmeri najgori dio publike kad izlazi neki novi komad hardvera.

zbog istih koji spamaju samo rivjue sa tim sranjima od 100+ fps u igrama, normlani ljudi nisu svjesni koliko je ryzen kvalitetan procesor...
lakse je pogledat video od 5 minuta sa 10grafova na neznam gamer nexusu nego video od recimo pcpera ili level1techsa di se ide u detalje i di se stavljaju dijagrami itd. pa bi ljudi mozda shvatili koliko je ovo skok i da je vec trebalo prije krenuti u smjeru multi cora za mase. gigaherci i ipc su se ispucali, ostaje prakticki samo broj jezgri za povecati.

koliko god se pricalo da je AMD uranio ili želio ostati tajnovit pa su kasnili prema proizvodacima MBO, za potpuno novu arhitekturu ovo je super koliko proc dobro radi.
A i sami proizvodaci mbo nisu dovoljno ozbiljno shvatili amd, sto zbog kineske nove god, sto zbog intela.

mislim da je daleko najjace oruzje ucinkovitost ryzena, na normalnom clocku troši ko upaljac kad se uzme u obzir br.jezgri i performanse,a to je buducnost, ubiti vec i sadašnjost

htjeli ne htjeli, ryzen je mini revolucija koja malo podsjeca na stare athlone

zanima me kombinacija ryzen+vega, negdje sam u sitne sate procitao(pitanje dali sam dobro shvatio) da je dio inf.fabrica rezerviran za vegu, bas me zanima kako ce se to odraziti i sto su tu iskemijali(ako nije marketing u pitanju)

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 25.03.2017. u 12:43.
Gigi1 je offline   Reply With Quote