Šalji nešto slično ovom na mail od hg-spota i traži službeno očitovanje.
Citiraj:
Poštovani,
Dana tog i tog sam vam u tu i tu poslovnicu odnio na reklamaciju tu i tu ploču kupljenu tad i tad.
Ploča ne radi (sad napišeš što ne radi na njoj).
Pri predaji ploče vaši djelatnici u poslovnici su detaljno pregledali da li ima tragove korištenja ili kakva oštećenja. Nisu našli nikakva oštećenja na ploči što je evidentno na nalogu za servis opreme gdje pod "Napomena serviseru i vidljiva oštećenja" nije ništa navedeno.
Nakon xx dana ste me kontaktirali da je ovlašteni servis našao oštećenja koja su lako vidljiva.
Pošto sam ja vama predao neoštećenu ploču što je vidljivo po servisnom nalogu smatram da je oštečenje nastalo nakon što ste primili ploču pa sukladno zakonu o obveznim odnosima, članak 427. stavak 2 koji kaže da prodavatelj, odnosno proizvođač snosi rizik za propast ili oštećenje stvari tražim da mi ili predate ispravnu, neoštećenu ploču ili da mi refundirate sredstva koja sam vam uplatio za tu ploču.
Nadam se što bržem dogovoru na ovaj upit sukladno Članku 10 Zakona o zaštiti potrošača, u pisanom obliku da mogu u slučaju negativnog odgovora isti priložiti u prijavi Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.
Srdačan pozdrav,
XX
Priložena dokumentacija:
1. Račun
2. Nalog (servisna primka)
|
EDIT: ispričavam se ako ima grešaka, pisao sam ovo u 1 ujutro, sa očima na pola koplja.....
EDIT 2: meni je tamo pisalo datum i vidljivi tragovi korištenja.