View Single Post
Staro 24.03.2017., 23:08   #18
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
EDIT:
Verzija 1.0 je danas (gotovo) završena, preostaje mi još napraviti da mi je Service persistent, tj. da ga Android ne stavlja na sleep nakon kratkog vremena, već da stalno vrti.

Emuliranje power tipke riješeno je prethodno opisanim runtime.exec, potrebno je upucati ovo "KeyEvent.KEYCODE_POWER" na za to pripadajuće mjesto (intuitivno jasno na temelju prethodnog posta).

OK, Google funkcija riješena isto tako relativno jednostavno:
Code:
Intent googleNowIntent = new Intent("android.intent.action.VOICE_ASSIST");
googleNowIntent.setFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
startActivity(googleNowIntent);
----

Par fotki gužve kablova:

Glavna kutijica s DC/DC pretvaračem

Distribucijski kabel 1, sa spojenim IBUSom na USB adapter. Smeđa žica je masa, odvojena je od ostatka kako bih imao što manje razdvajanja mase, samim time manje GND petlji.
D-SUB s lijeve strane se spaja na gornju kutijicu, desni D-Sub na USB YY kabel, vidi malo ispod:

USB YY kabel:

Prilagođeni originalni bracket za radio i klimu.
Korišten je jeftilen case za N7 s magnetičnim coverom koji je jednostavno odrezan kako bi ostao samo tvrdi pozadinski dio casea za dosjed N7 bez posebnog lijepljenja ili izmišljanja tople vode. Time se zadržala i relativno jednostavno micanje tableta.
Korišten je također UHU dvokomponentni putty na dva mjesta, koji je onda zalijepio case za bracket.

Donji dio dasha je kupljen novi i diskretno ubačen USB za punjenje:

Gužvica i kablovi; hlađenje: pasivno:

Gotov produkt, spreman na ugradnju, te potom ugrađen.:

Dremel je puno radio kod ugradnje USB priključka i adaptacije bracketa, ali najviše sam ruku utrošio na ovu masku koja dolazi na sve. U originalu je dubina rubova prevelika (od prednje maske do ekrana) za normalno korištenje, pa se npr. nije mogao uopće dohvatiti status bar ili home/back/appswitcher tipke. Ovako je to sad puno jednostavnije:

Za dovršiti ugradnju nedostaje još gumeno punjenje između ekrana i maske, nešto poput silikona između pločica i kade u kupaonici, jedino bi trebalo biti crne boje, jel. Ne znam kako se to uopće zove, pretpostavljam da ima u pevecu i sličnim dućanima. Preporuka?

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 25.03.2017. u 00:52.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote