View Single Post
Staro 24.03.2017., 21:42   #7744
nick praskaton
Asshole
Moj komp

nick praskaton's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Ja imam G3 550W, uz sve pohvale takodjer moram priznati da se vent lagano cuje dok radi. Necu reci da je bucan jer nije, ali postoji neki lagani sum - valjda protok zraka kojeg nisam dozivija na bivsem Corsairu. Eco mod se ne zblesira nego se jednostavno odredjene komponente unutar napajanja ugriju do odredjene granice pa se vent upali po potrebi. Osim ako ti bas u idleu pali vent bez da radis ista na kompu, to je druga stvar...
o idleu govorim, cim upalim komp, radi i vent međutim ne gasi se do rucnog reseta racunala

Citiraj:
Autor Rocky Rocastle Pregled postova
Na tu platformu nemaš što nadograđivati kasnije, 1050-ka ti je plafon. Uzmeš Fortron Hexa 400W i neka radi dok god ne budeš prelazio na neku od novijih platformi (tada ćeš mijenjati mat+proc+ram), jeftino je, a više nego dovoljno za tu konfu.

@ nick praskaton

Bome lijepo, i ja planiram istu stvar u narednim mjesecima. Zanima me u kojem ga kućištu držiš? Jer ja svog Raidera 550W baš i ne čujem u F31, a ne vjerujem da je G3 glasniji...

NZXT S340 elite

cekam da mi jos dode s amazona sleeved cablovi i jos jedan noctua redux vent, pa cu okacit slike
nick praskaton je online   Reply With Quote