Citiraj:
Autor vorda22
pa kinezi su i zasluzni zasto je btc sad na 1000$...kao sto sam reko, ako btc pukne...eth i zecevi ce puknut jos gore..
Sent from my MI MAX using Tapatalk
|
Je, zasluzni su za BTC bubble, sretno kad pukne.
Malo si razmisli sta servis poput
https://pushtx.btc.com/ znaci za jedan monetarni sustav.
To je ko da uz onih 5kn posti koje placas da preko njih platis racun, jos placas nekom 3rd party-u random iznos da oni osiguraju da ce te pare stici u nekom razumnom vremenu. A ako ne platis tom 3rd party-u pare stignu random, od 4-5 sati pa do par dana.
A cijena usluge, isto random, ovisi kolko kinez zeli zaradit taj dan.
U slucaju poste bi jos i platio jer nemozes forkat infrastrukturu poste IRL, fixat nametnuti limit i izbjec problem sa 3rd party kinezima. Sa bitcoinima upravo to rade alt-coinovi.
Al ono, procitaj detaljno onaj post koji sam linkao i razmisli malo, a ne samo "ma lol, ako pukne BTC sta ce tek ostali". Da stavis neki konkretan argument iza te tvrdnje mozda bi i imali materijala za diskusiju.
Ovako, adios i sretno minerima, nebi volio biti u ovoj igri trenutno

ne zavidim vam ni malo, bas je kocka ovih dana.
EDIT: mini disclaimer, moje misljenje je ono, in the long run. Kratkorocno se mozda i isplati kockat na BTC jer ono, ne kazem da BTC mozda nece skocit na 1.5-2k pa mozda i vise u skoro vrijeme, ali ako kinezi ostave ovaj umjetno nametnuti limit, samo je pitanje vremena kad ce ljudi odj*bat BTC za nesto sto nije u ovim problemima. Jer vjeruj mi, niti jedan merchant nece ovisit o monetarnom sustavu di transakcije em traju random, em fee za transakciju kosta random. Tako da treba dobro pazit sta ce biti sa BTU i kako ce se cijela stvar razvit.