Citiraj:
Autor RaneZ
Pricao sa SVS vele da je to normalno. Ako se cuje sa mjesta slusanja onda nije nesto dobro  Tako da sve 5.
Ma super je sub. Drzim ga na cca 11h. Po Denon kalibraciji bi trebao biti na 7-8  Ali kalibriram sa time, stavim na AVR 0db i onda po sluhu si dignem. Tako sam zavrsio na 11h a standby (auto on/off) gumb radi normalno od tad. (inace ne skuzi ako je na -6db ili vise).
Koristim Dynamic Volume - Light za nocno gledanje. DEQ nikad. Nije mi dobar.
Soba grmi, susjedi ne cuju nista, žena i dijete u drugoj sobi ne cuju nista. Tako da uzivam
E da, postavio sam onu gumu ispod suba (i od viska ispod zvucnika) i više na ne trese parket na velikoj glasnoci. ALI, moram silikonirat staklene stjene ormara koji je iza, desno od kauča. Naime, kod 20-30Hz se jako pozdravljaju svs i ormar
Da, Atmos speakeri su nagnuti za dodatnih 20tak stupnjeva 
|
Bem ti, stvarno je ogroman sub.
Više puta sam gledao dimenzije i svjestan sam ih ali u prostoru stvarno djeluje još i veće, u živo je vjerojatno još i veći
Mene taj atmos isto kompa nemilice

A ni sub mi još nije došao... kad se ide "kemijati i kombinirati" zbog uštede, ali doći će valjda uskoro.
Citiraj:
Autor Lewis
Uff, bas izgelda nakaradno toliki Sub (doslovno ko preilica  ) sa tim zvuznicima koji su elegantni/uski.
BTW ja sma jucer kompletirao cjeli sustav da bude iz "iste" serije/godista.
Zamijenio sam zadnje B&W DM302 sa novima B&W 686 S2 tako da sad je sve u stimungu
- TV = Samsung UHD 55" 7 Series
- Reciever = H/K AVR 370
- Prednji = B&W 683 S2
- Zadnji = B&W 686 S2 (+ NorthStone 70cm stalci)
- Centar = B&W HTM62 S2
- Sub = B&W ASW 610
|
683 su mi osobno najljepši zvučnici do neke "normalne" cijene.
A harmankardon receiver su mi jedni od najljepših receivera

Djeluju barem malo posebnije od defaultnih izgleda yamaha-e, onkyo-a i sl.