Citiraj:
Autor ibme74
Hajde pusti covjeka na miru, sta si napao za ssd. Neka prvo uzme bitno a za ssd neka skuplja i kupi naknadno, zasto da sada krese budzet na procesori, ploci ili grafi radi ssd-a.
Anovo sto se brzine tice jesi siguran? Ja kada sam imao Q6600, 4GB DDR2 RAM-a te HDD SATA2 i kada sam presao na i5 6400, 8GB DDR4 i HDDD SATA3 itekako sam osjetio razliku u brzini.
|
Tko je koga napao? Dajem savjete čovjeku. Preporučiti čovjeku da uz novu konfu uzme radije 1Tb HDD umjesto SSD-a, je po meni idiotarija.
Osjetio si razliku između q6600 i i5? Pa nemoj zezati, šta stvarno? Čudno, ne vidim zašto bi vidio razliku između 7 godina starog procesora i novog... Nema mi to smisla...

@Mjolnir
vjeruj mi SSD > HDD. HDD kupiš kad tad, a ssd je ono što čini razliku. Ako misliš igrati 3-4 nove igre u isto vrijeme, imati image + instalaciju, to neće iti, ali 250GB ti je sasvim dovoljno. Sistem oko 50GB i ostane ti 200GB za npr igre. A kasnije kupiš HDD.
Nisam gledao da matična radi na 2133 samo, jbg. U slučaju da si kupio jaču memoriju ništa se nebi desilo, matična bi ti automatski downgradeala memoriju na 2133.
Dobra ti je onda memorija.
Citiraj:
Autor Doc
Stvarno misliš da to ijednoj normalnoj firmi treba napominjati?
|
Definitivno da treba napomenuti. Misliš da u linksu to rade?

Znam iz iskustva, ne
Čast izuzecima.