Pozdrav svima. Trenutno sam na VIP-u i drame stalno s njima. Samo da kažem da su dosada promjenili cca 7-8 rutera jer svaki put kad prijavim kvar njihova služba za korisnike kaže " Nešto nije u redu s ruterom , šaljemo novi " ... da ne duljim glavni problem je što njihov ACS ne radi uopće...dakle otvorim portove i nakon promjene IP adrese on uopće ih ne podigne tj ne otvori. Naravno kako sam već bio lud od svega nabavim si Fritzboxa 7360 . Upišem sve podatke za internet i naravno on radi i to kao pjesma , link stabilan nema pucanja brzina ma sve 5 . Problem je naravno telefon...zovem službu za korisnike i naravno ...bla,bla,bla...mora njihov Huawei HG658 V2 ići u bridge mod da bi telefon radio....Pomirim se s tim i ajde ..prebace ga oni i gle čuda nakon 10 min on sam se vrati na postavke DSL-a ( dakle nije u bridge modu ) . Ponovno tel , služba i .....Da skratim nakon 5 puta neuspješnog prebacivanja u bridge mod , na neki način on se vrati sam od sebe u normalni način rada i naravno to oni ne mogu rješiti . Ištekam ga i spojim direktno Fritza.
Da li netko zna kako izvući potrebne podatke iz tog njihovog famoznog rutera jer preko web sučelja je toliko minimaliziran da je to za poluditi ...? Ima li pomoći ili ....?