Citiraj:
Autor Ag008
Nigdje nisam našao riječ "white", "bijeli" itd koji bi objašnjavao što su mi točno aktivirali i što su mogli aktivirati za struju.
A ne mogu vidjeti koliki je limit, vjerujem da je jako mali, možda čak i 10MB, na MOJ HT taj fiktivni paket je ovako vidljiv i nemoguće ga je administrirati

|
To ti je popust na račun zbog ugovorne obaveze na 24 mjeseca, onaj od 13kn na bijeli tarifni model. Imaš plavi i bijeli, jedan je jednotarifni drugi je dvotarifni vidi na stranici detaljnije.
Što se maila tiče, tebi je mail aktiviran preko adsl usera koji nikad do kraja nije aktiviran jer se preko njega nisi nikad na internet spojio. Kada bi se preko njega spojio na internet, user bi se akrivirao, krenula naplata (ovisno je li to 1gb, 15gb ili flat user) i mogao bi ga administrirati u mojT.
Pošto nisi u ht sa internetom, debi bi morali stornirat zahtjev za tim userom, te napravit dial up user i mail adresu preko njega. Na taj način mogao bi ga administrirati bez čekanja na aktivaciju jer je dial up user uvijek besplatan (naplacuje se po minutazi, kao nekad davno).
EDIT: MB u pretincima danas provjerim pa vam javim