Tipka gluposti, traži savjet, pa kad se pita što točno želi kaže da nije to pitanje, pa onda nakon što joj kolega preporuči kovu jer je "brži", onda se zaključi da je već odluka odavno pala i da će kupiti logitech. Premda je sa razera prelazak na normal miš katastrofa.

*popcorns*
Citiraj:
Autor Mogy
Da ne otvaram novu temu...logitech gaming software mi se ne otvara iako mi je u software settingsima enablean "run at system start up" + u windows task manager start up tabu mi je isto prikazan, ali mi piše "start up impact: not measured"
Miš je: logitech g403 wired
Windowsi: win 10 pro x64
Moram pri svakom paljenju kompa manualno uključivati LGS, ali inače sve ostalo radi savršeno ko urica.
Da li netko zna možda neko rješenje?
Hvala na pomoći 
|
win+R -> msconfig -> Services Tab -> Logiteh Gaming Registry Service treba biti označen i running.
Na G403 ti ne treba software nakon što jednom podesiš miša, sve se sprema interno u memoriju. Barem bi trebalo. Meni nakon što G403 wireless vratim iz sleep modea mi počne color cycle radit, a osvjetljenje je ugašeno... Javio sam se logitech supportu pa čekamo odgovor. Nešto sa firmwareom ne valja sigurno, ali nisam jedini sa sličnim problemima.