20.03.2017., 16:12
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
za custom mape ima provjereno dobrih mapa, koje su odradjene kvalitetno, da imaju osjecaj kao da ih je sam izdavac napravio, a ne ona govna da ih tako nazovem.
Citiraj:
Autor panda505
Pa dobre su oriđiđi mape, ali dok je ~7 igrača online ne igra mi se baš Toujane DM - onda je zabavnije opičit Shipment i sačma only igrat (k'o jučer) i bilo je baš fun - barem meni 
|
iskreno, meni COD nije takav tip igre, i onda mogu ic overwatch igrat ili unreal ako cu samo letat po mapi ko bez glave.
Citiraj:
Autor Hrconja
Meni je jučer bilo super osim kad su bile nove mape.
Nekako nisu dorađene kao original pa nema onog COD2 osjećaja od prije 
|
ono od jucer mape su katastrofa, kao da su ih neki klinci radili, ono 4 zida, 4 kocke u sredni i malo nasumicno nabacanig smeca. Pa bolje sam mape pravio u duke nukem editoru prije 20 godina.
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Ja sam uvjek za dogovor da je vecina zadovoljna.
Ne forsiram nista, ali ako ne isprobam barem ove manje mape tu sa vama kako cu znati koje mape su vam dobre a koje ne.
Kad nas je manje da imamo opciju prebacit manje mape.
Na drugom serveru kojeg imamo ekipa je gladna custom mapa.
... naravno jer su im samo custom mape monotone pa u konbinaciji standadne + custom mape server ferca i ima dobru posjecenost.
Evo sto kazu kad ubacim nove mape.
|
za custom mape ima provjereno dobrih mapa, koje su odradjene kvalitetno, da imaju osjecaj kao da ih je sam izdavac napravio, a ne ona govna da ih tako nazovem.
drz se stock mapa za sada, eventualno 2-3 custom, no onda staviti download link da ih ljudi mogu skinuti prije ulaska u ekipu jer vidim da nekima sporo skida (meni leti par mb/s) no shvacam da ljudi imaju problema s tim.
Mene vise hebe sto mi tako lose radi iz nekog razloga, framerate opada, a na desktop kompu ga ne mogu uopce natjerat da proradi.
no i dalje je zakon i napucavamo su i dalje!