Citiraj:
Autor kreatinko
Pozdrav,
Naime koristim ovaj modem/ruter od T-Coma i nisam nikako zadovoljan !
Stalni problemi sa Wifijem... sestra se spaja bežično i veza nekada puca iz čistoga mira, a i ja sa svojim Huawei P9 lite imam problema jer mi je je veza iritanto spora(ovaj problem imam samo za ZTE-om - isprobao na drugim ruterima i sve radi savršeno)
Neko riješenje ? Kupiti novi ruter pa ga u bridge mode sa ZTE-om ?
|
Ja ću ti reći šta se meni znalo dešavat.
1. zna veza puknut i pojavi ti se dole kod signala kao zuti znak s usklicnikom, to mi se znalo dešavat kada sam skido s Torrentom na max brzini, i to se nije događalo uvijek, stvarno neznam šta je to točno, i nekad se uopće ne dogodi a nekada non stop, možda ima veze s brojem konekcija od peera il šta već, ne razumijem se baš u sve to, samo velim..
2. ovdje u Puli sam na čudnoj lokaciji i veza znala puknut tu i tamo, više od par puta na dan, veza ti treba puknut samo jednom s ADSL i to svakih 24 sata kao reset, zvao tehničku službu, došo lik za 2 dana, provjerio vezu i kaže da je shit, promjenio je nešto dole u zgradi, zaboravio ga pitat što, i veli da kvaliteta super i ošo, i od tada nema prekida veze više.
neka neko kaže šta je to promjenio?
uglavnom bi se svaki ruter trebao postavit da nikada ne skida na max brzini mogućoj, i ja sam kupio ASUS RT-AC51U uglavnom samo da ne koristim ZTE i radi QoS da mogu podesiti koliko mi cimer ima dozvoljen promet i prioritiziranje portova, a i sve to nije potrebno dovoljno da doma na svaki pc se koristi netlimiter il nešt slično i ograniče pojedine aplikacije (ukoliko ti cimer nije braindead ;D)