View Single Post
Staro 18.03.2017., 22:47   #179
realmadrid
Premium
Moj komp

realmadrid's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Osta Pregled postova
Nakon sto malo isprobao, mogu rec da veci fail nisam i mogao zamisliti...

Igra je prepuna filera, beskorisnih pizdarija ( ono otkrivanje anomalija, skeniranje ) koje ne daju ama bas nista osim nest mizernog expa u vecini slucajeva, takodjer kod open world igre ne ocekujem poruku "please return to your mission area". Sam combat bi bio relativno ok, cak i dobar da nisu ni to uspjeli usrat s onim ocajnim cover sustavom za debile ( nema croucha nego lik automatski crouch kad pustis gun ) te fakin namjestenim pucanjem ( nema sanse da to nije radi konzola ) di kad s misem ciljam u 30% slucajeva to ide posvuda samo ne tamo di ja namjestio. Za svaki slucaj spojio gamepad ( thnx garro ), rezutlat isti. Sound je melankolican i dosadan, nista prema onoj epskoj muzici iz prijasnjih nastavaka. Animacije, to necu ni spominjat. Svima dat fakin INSTANT OTKAZ jer dijete od osam godina bi vjerojatno uspjelo bolji posao napraviti. Prica i questovi, likovi, ne znam sto da kazem. Kad u Bioware igri je combat (koji je donekele los) bude 5 nivoa bolji od price onda znate da stvari osle u 3 pikse marmelade. Uglavnom, prica i questovi od ovoga sto sam vidio nisu vrijedni spomena. Da ne pricam o tome kad zena govori o smrti voljene osobe i pri tome se ceri ko nenormalna jer animacije ne valjalju mjesta u ramu. Jedina stvar koja mi se dopala je osjecaj eksploracije i okolis je stvarno dobro napravljen. S tehnicke strane, igra je dobro optimizirana. Toliko od mene.

Na kraju da malo zatrolam, No Man sky - fail, CoD infinity - fail, ME:Andromeda - fail, jos ce ispast da se SC nije ima cega bojat.
"You dun' fucked it up!"

Jedva čekam Angry review
realmadrid je offline   Reply With Quote