View Single Post
Staro 18.03.2017., 22:56   #1038
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
...
Budući R5 izlazi 11.04., slobodan sam si uzeti još malo čekanja do tada. Svo to vrijeme bacam oči na ASRock i Asus službene sajtove ploča i gledam BIOS department da vidim ima li tu pomaka.
Kod mene je slicna situacija, pratim novosti vezane uz maticne i cekam R5 testove...

Citiraj:
Vrlo vjerojatno da hoćemo. Opet Trenutno su mi na piku Taichi i C6H. Mogu i sada uzeti ali neću. Kad sam već 2 tjedna krize "moram uzet odma" prebrodio, još ću 2-3 tjedna čekati R5, Windows Creators Update i pokoji novi BIOS na ove dvije ploče. Osim ako Ac ne popizdi i klejma svoj Celeron natrag
Meni je Tajci najnapetija ploca trenutno u ponudi zbog featura koje ima, kvalitetnih komponentsa i pozitivnih dojmova. Isto tako mogu narucit sutra ako hocu,
al ne zelim sve dok ne izadje R5. Iskoristiti ovih 15-tak dana, ko sto i sam kazes, stalkajuci novosti, Biose, updatese, reviewe i sl.

E ako Ac popizdi, moga bi ti zavrsit i na R7-ici

Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Zanimljiva stvar koji Richard iz DF spominje je to da razlika izmedju simuliranog R5 1600X (R7 postavljen na 3+3 jezgre u Biosu) i punokrvnog R7 prakticki i ne postoji (3-5%), naravno govorim
o cpu-bound igrama. Sto bi znacilo da su za igre one 2 ekstra jezgre skoro pa nebitne. Jednostavno ne skaliraju, zasto - ne zna se... Mozda Windows Creators Update ispravi neke stvari,
ali ja se ne nadam previse. S druge strane nadam da ce R5 imati bolji oc potencijal i tako smanjiti razliku u igrama u odnosu na 7700k, dok ce u isto vrime biti jaci u MT aplikacijama
i kostati cca 30% manje od Intela...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 19.03.2017. u 00:03.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote