Citiraj:
Autor hermiona
Hvala svima na pomoci, uzeh T420. Da li sam zadovoljna ne znam jos uvek, primetila sam neke greskice, i cini mi se da je ovako spor. Isprobacu ga jos malo. Evo sta sam primetila do sada:
-Nigde nisam mogla da nadjem cemu sluzi ovo pravougaono dugmence pored kojeg pise ThinkVantage, nista se ne desava kad ga pritisnem?
-Dugmence za mutiranje mikrofona ne radi
-I najbitnije od svega, kamera koja mi je najbitnija zbog posla, kad ukljucim skajp radi lepo i svetli pored kamere ona zelena tackica, kada udjem u program u kome treba da drzim casove-uopste ne detektuje kameru, niti svetli to zeleno (naravno kliknem allow kad me pita). Je l znate kako da resim to?
|
Za pocetak reinstaliraj Windowse, instaliraj Lenovo System Update i pusti njega da instalira sve drivere... Prije toga se pobrini da ti je datum dobro podesen...
1. Thinkvantage gumb je imao svoju svrhu nekad davno u doba WindowsXP, no od Windows7 vise ne funkcionira... Sa njim ulazis u BIOS prilikom paljenja kompjutera...
2. Ako ti ne radi gumb za mute mikrofona i ako ti je stvarno bitno to, onda ces trebati staviti novu tipkovnicu... Na eBayu nadji...
3. Koji alat koristis za drzanje satova? Ako Skype kuzi kameru, onda nije do kamere nego do softvera koji koristis...
U svakom slucaju, preporuka je da reinstaliras Windowse i dignes sve drivere ispocetka... Ako negdje zapnes, pitas ovdje i mi ti posaljemo link sto skinuti...