View Single Post
Staro 18.03.2017., 20:36   #7319
PlaYBoY
Registered User

PlaYBoY's Avatar

Datum registracije: Feb 2016
Exclamation

Pozdrav

Ugovorio sam prije par mjesec umirovljenički paket sa zahtjevom da mi priključe infrastrukturu na kuću (tj pod zemljom :P). Sve je oke bilo tehnicari izašli, kojekakvi kooperanti, ima slobodnih parica, ide se u realizaciju toga, iskopao sam. Parica se priključila da bi nakon dva dana meni net bio iskljucen( prije toga svega dok se provjeravalo dobio sam zamjenski uređaj, onaj mobilni ruter od 100gb po 4G brzini). Navodno netko je zeznuo te nekom su paricu iskljucili da bi meni iskljucili. Naravno kada se korisnik pozalio mene su iskljucili, a njega ukljucili( to su ta dva dana) što je i oke. Sada sam dva tjedna bez interneta i cekam opet taj novi mobilni uredaj pošto je ovaj ugašen. Tehnicar je rekao da ce on pokusati riješiti da ce neke prebaciti i te fore. Te je isti taj tehnicar na svoju adresu narucio mobilni internet jer su meni neke celije ugasene. Navodno to ne smije raditi ali je dobar pa eto, radi to. Također grad je zabranio nekakvo kopanje od 200 metara od centrale do nekakve kutije, te zbog toga ne mogu dobiti novu paricu, nego moram cekati da se netko iskljuci pa da mene ukljuce. To sve je odgovor iz t centra, tehnicar kaze da on to može drugacije rijesiti( kao što sam naveo). Imali tko slicno iskustvo ili netko zna što raditi ? Vjerovati tehnicaru, ili siliti t centar ? Hvala
PlaYBoY je offline   Reply With Quote